top of page
Search

Suzuki motor szervizünkben profik végzik járműved rendszeres karbantartását!

Minden motortulajdonosnak a maga járműve a kedvence, amit nem szeretne rossz állapotban látni és még kevésbé lecserélni, mert valami végzetesen elromlott benne. Annak érdekében, hogy a motor minél tovább megőrizze a legjobb állapotát, és mindemellett még biztonságosan is lehessen használni, rendszeres karbantartásnak kell alávetni.


Suzuki motor szervizünkben vállaljuk minden hozzánk érkező, Suzuki motor tulajdonos számára az időszakos szerviz, illetve karbantartás elvégzését. Ezt a szolgáltatást nem érdemes megspórolni, mert csak a motorodnak és magadnak okozhatsz vele problémát. Gondolj bele, hogy mennyi kellemetlenséget meg lehet előzni azzal, ha egy hibát Suzuki motor szervizünk egyik munkatársa fedez fel egy ilyen karbantartás alkalmával, nem pedig út közben adja meg magát az alkatrész! Ezzel nagyon sok bosszúságot meg lehet takarítani, nem beszélve arról, hogy feleslegesen nem kockáztatod a testi épségedet sem.


Suzuki motor szervizünkben minden kolléga a márka modelljeinek alapos ismerője, a képzést a Suzuki gyárban kapták, ahol állandó résztvevői a folyamatos továbbképzéseknek. Nem csupán a tudásunk származik a Suzuki gyárból, de gyári alkatrészeink is. Kizárólag ilyen, új alkatrészeket használunk ugyanis azokban esetekben, amikor egy Suzuki motornak valamelyik elemét ki kell cserélni.


Suzuki motor szervizünk biztosítja, hogy szolgáltatásainknak, elhivatottságunknak és felkészültségünknek köszönhetően a motorod mindig a legjobb formáját hozza. A karbantartás alkalmával Suzuki motor szervizben olyan feladatokat végzünk, mint az olajcsere, fékfolyadék csere, gumiabroncs ellenőrzés vagy a levegőszűrő és az akkumulátor ellenőrzése, ami nemcsak szezon előtt, de közben is mindig jól jön.


Keresd fel tehát bizalommal Suzuki motor szervizünket, és bízd ránk a motorodat, hogy ne kelljen lemondanod a motorozás élményéről! Megadott elérhetőségeink bármelyikén bővebb tájékoztatást nyújtunk tevékenységünkről!

23 views0 comments

Comentários


bottom of page
Harmati Motor kft. | +36 70/308-7777 | suzuki@harmati.hu | 2092 Budakeszi, Budaörsi út 15.