top of page

Tudtad?

Suzuki motorokon kívül autókat is javítunk!

 

Fényezés - Lakatos munkák - Autószerelés

gyári minőségben!

Harmati Suzuki Márkaszerviz

Munkafelvétel : 70/308-7777 vagy

                                30/638-1757

Kárfelvétel:         70/620-3324

Budakeszi Suzuki.jpg

 

 

Munkatársaink állandó Suzuki gyári továbbképzést kapnak, így gyorsan és szakszerűen végzik el a javítási, időszakos és garanciális szervizeket.
 
A szervizelésről részletes számlát adunk, és szavatosságot vállalunk az általunk végzett munkáért. Gyári alkatrészeket építünk be. 
 
Időpontért, árajánlatért, speciális szervizcsomag-jainkért érdeklődj emailen!
 
 

Your details were sent successfully!

Miért válaszd Suzuki szervizünket

Ha probléma merül fel a gépjárművel, manapság az autótulajdonosok rengeteg szerviz szolgáltatásai közül válogathatnak. Sok autósnak fontos, hogy a gépjármű márkájának megfelelő szervizt találjon, mert azt szeretnék, hogy olyan szakemberek foglalkozzanak a járművel, akiknek kellő tapasztalatuk van az adott típussal kapcsolatban. Amennyiben Neked is fontos, hogy márkaspecifikus szervizt találj, és, ha Suzuki márkájú autód hibát jelez, gyere el Suzuki szervizünkbe, és tudd meg a márka szakértőitől, hogy pontosan mi a baj!

 

suzukiharmati.hu_1-21911.jpg

Suzuki szervizünkben olyan szakemberek veszik kezelésbe az autókat, akik több éve a márka gépjárműinek helyreállításával foglalkoznak. Kellő tapasztalatuk van a régebbi és a legújabb modellek hibáival kapcsolatban is, így nem jelent gondot számukra a pontos hibafeltárás. Suzuki szervizünket az olajcserétől kezdve a különböző alkatrészek javításáig, cseréig bármilyen esetben felkeresheted. A szervizelésen kívül szakembereinktől plusz tanácsokat is kaphatsz, az adott járműtípusnak megfelelően, amik mindenképp az autód előnyére válnak.

 

Suzuki szervizünk kellően felszerelt: folyamatosan gondoskodunk arról, hogy minél több alkatrész rendelkezésre álljon, így a szervizeléssel kapcsolatos feladatokhoz szakembereink azonnal hozzá tudnak látni. Suzuki szervizünk minőségi, megbízható, ügyfélközpontú szolgáltatásokkal várja a bajba jutott autósokat. Egyesek megpróbálkoznak azzal, hogy laikusként maguk látnak neki járművük javításának. Ezt senkinek sem tanácsoljuk, ugyanis ez rendkívül kockázatos, mert tapasztalat nélkül az ember sokkal nagyobb hibát okozhat a gépjárműben. Emiatt előfordulhat, hogy végül a szervizelés sokkal drágább lesz.

 

Te ne kockáztass, hanem gyere el inkább Suzuki szervizünkbe, és bízd a márka szakértőire járművedet! Szervizünk szolgáltatásai kedvező áron érhetők el, így velünk nem lehet megterhelő autód javíttatása. Amennyiben kérdéseid lennének Suzuki szervizünkkel kapcsolatban, vagy bővebb információkra lenne szükséged a szolgáltatásokról, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

bottom of page
Harmati Motor kft. | +36 70/308-7777 | suzuki@harmati.hu | 2092 Budakeszi, Budaörsi út 15.