top of page
Search

Motorszerviz: profi csapatunknak semmi sem jelenthet kihívást!


Motorszerviz, minőségi szolgáltatások, korrekt, elérhető árak, profi szerelői csapat, a járművek nálunk a legjobb kezekben vannak!


A motoroknál előfordulhatnak olyan hibák, amiket a tulajdonosaik nem igazán tudnak értelmezni. Az ismeretlen eredetű rendellenességek az esetek nagy részében minden előzmény nélkül jelentkeznek. Egyesek megpróbálkoznának a probléma feltárásával, azonban kellő gyakorlat, tapasztalat nélkül nem tanácsos erre kísérletet tenni, ugyanis sokkal többet lehet ezzel ártani. Amennyiben a Te járműved is hasonló állapotban van, és szeretnél olyan motorszervizt találni, ahol az ismeretlen eredetű hibák sem jelenthetnek kihívást, ne kutass tovább, mert jó helyen jársz!


Motorszervizünk csapatának semmilyen meghibásodás nem okozhat gondot a járművek helyreállítása során. Műhelyünkben olyan szakemberek foglalkoznak a motorokkal, akik az évek során sok mindent láttak, tapasztaltak. Kellő gyakorlatuk van a legbonyolultabb hibák megoldásában is. Motorszervizünkben a legjobb kezekben vannak a járművek, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett leszel a munkánkkal. Ha alkatrészcserére van szükség, ehhez kizárólag minőségi termékeket használunk fel, amikkel ismét problémamentesen használhatod a járműved. Motorszervizünk kellően felszerelt, modern, a javítás professzionális környezetben történik. A munkálatok során odafigyelünk a gyorsaságra is, nálunk nem kell hosszú heteket várnod arra, hogy visszakapd a járműved. Ezzel rengeteg stresszes, kellemetlen helyzetet elkerülhetsz.


Motorszervizünk kiváló választás az ismeretlen eredetű hibák feltárásához is, fordulj hozzánk bizalommal, és kapj pontos képet a járműved problémáiról! A javításon kívül karbantartásért is kereshetsz minket. Segítünk, hogy a szezon valóban az élvezetes, örömteli motorozásról szóljon. Áraink kedvezőek, így anyagi szempontból is jól jársz velünk. Ha bővebb információkra lenne szükséged, vagy időpontot kérnél, lépj velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken! Készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

12 views0 comments
bottom of page
Harmati Motor kft. | +36 70/308-7777 | suzuki@harmati.hu | 2092 Budakeszi, Budaörsi út 15.