top of page
Search

Miért Suzuki motorkereskedésből válassz új járgányt?

Régóta foglalkoztat a motorozás gondolata, és mostanra elhatározássá érett benned, hogy tavasszal két keréken fogsz nekivágni az utaknak? Akkor először is motoros jogosítványra lesz szükséged, majd meg kell vásárolnod életed első motorját. Mindegy, hogy új, vagy használt motor lesz az, amivel elkezded az új hobbidat, Suzuki motorkereskedésünkben mindkét kategóriából válogathatsz!


Suzuki motorkereskedés

Természetesen van lehetőséged arra is, hogy az interneten fellelhető apróhirdetések közül válassz, hiszen rengeteg használt motorkerékpárt árulnak magánszemélyek és cégek egyaránt. Arról azonban ne feledkezz meg, hogy ezek a hirdetések a legtöbb esetben nem tartalmaznak minden információt, amire szükséged lehet a döntéshez, sőt, az esetek egy részében olyan motorkerékpárt kínálnak, amire meglehetősen nagy összegeket kell majd ráköltened az esetleges meghibásodások után. Ha viszont Suzuki motorkereskedésünk kínálatából vásárolod meg a leendő útitársadat, akkor egy olyan motorkerékpárt kapsz, amit az átadás előtt szakembereink vizsgáltak át, és minden apró hibát orvosoltak, hogy Neked már ne kelljen ezekkel törődnöd.


Természetesen abban az esetben is érdemes a mi Suzuki motorkereskedésünket választanod, ha új motorkerékpárt szeretnél vásárolni, hiszen a kínálatunk széles, és minden szegmenst lefed, legyen az robogó, quad, motocross-, vagy éppen szupersport-motor. A Suzuki márka legújabb modelljeit forgalmazzuk, tehát, ha készletről választasz magadnak motort, azonnal nyeregbe is pattanhatsz!


Ne hagyd ki Suzuki motorkereskedésünk ajánlatait, hiszen nálunk kedvező áron vásárolhatsz magadnak olyan motorkerékpárt, amilyet csak szeretnél! Látogasd meg Suzuki motorkereskedésünket Budakeszin, és garantáljuk, hogy megtalálod álmaid motorját! Ha kérdésed lenne termékeinkkel, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

10 views0 comments
bottom of page
Harmati Motor kft. | +36 70/308-7777 | suzuki@harmati.hu | 2092 Budakeszi, Budaörsi út 15.