top of page
Search

Motor Budapesten? Lehetséges!


Aki motorkerékpárt, vagy robogót szeretne vásárolni, annak nem szükséges messzire mennie, főleg, ha a fővárosban él, hiszen motort Budapesten számos helyen kínálnak. Nem mindegy azonban, hogy hová fordulunk, mégpedig több szempontból sem.

Az első szempont a márka, illetve a megvásárolni kívánt típus. Motorokat újonnan csak márkakereskedésekben lehet vásárolni, épp ezért az adott márkáért annak képviseletéhez kell fordulnunk. Szerencsés a helyzet, ha a kinézett típust rögtön az első helyen be tudjuk szerezni, mert attól, hogy márkaképviselethez fordulunk, még nem feltétlenül kapjuk is meg azonnal az adott motort Budapesten, így lehet, hogy el kell hagynunk a fővárost, még ha nem is nagy távolságra.


A második szempont a hozzáértés. Sajnos előfordul, hogy hiába a márka hatalmas logói a falakon, a dolgozók nem ismerik az általuk kínált motorokat, és félretájékoztatják a vásárlókat. Szerencsére ez elég ritka, de megeshet, hogy pont egy olyan márkakereskedésbe sikerül betévednünk, ahonnan keserű szájízzel kell távoznunk. Éppen ezért van szükség az előzetes tájékozódásra, vagyis arra, hogy megtudjuk, mik a vélemények az adott képviseletről. Szerencsére motort Budapesten sok helyen lehet vásárolni, így ha az első kereskedő nem felel meg, gyorsan találhatunk másikat.


A harmadik szempont, amit érdemes figyelembe venni: a könnyű megközelíthetőség. Aki szeretne vásárolni egy motort Budapesten, az odafelé valószínűleg tömegközlekedéssel megy, vagy valaki autójának anyósülésén ülve. Nem mindegy, hogy mennyi idő alatt jut el a márkakereskedésig, még akkor sem, ha tudja, hogy visszafelé már lényegesen gyorsabban jöhet.


Szalonunk szerencsére mindhárom kritériumot teljesíti, amennyiben Suzuki motorkerékpárra vágysz! A márka minden típusát forgalmazzuk, tehát ha hozzánk fordulsz, azonnal hozzájuthatsz a megvásárolni kívánt motorkerékpárhoz, robogóhoz, vagy quadhoz. Hosszú évek óta foglalkozunk Suzuki motorkerékpárokkal, így a tapasztalat is biztosított, és könnyen megközelíthetőek is vagyunk, akár tömegközlekedéssel, akár autóval érkezel. Budakeszi ugyan külterület, de megéri nálunk vásárolni, mert ha megvan, akkor pillanatok alatt visszaérhetsz az új motoroddal Budapestre!


Ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

32 views0 comments
bottom of page
Harmati Motor kft. | +36 70/308-7777 | suzuki@harmati.hu | 2092 Budakeszi, Budaörsi út 15.