top of page
Search

Motorszervizünk felkészíti járművedet a nyári időszakra!


A nyár beköszöntével jelentős mértékben megugrik a motorosok száma az utakon, nem véletlenül, hiszen számukra ez a főszezon. Mielőtt az ember felülne a kétkerekű járműre, érdemes ellenőrizni, hogy megfelelő állapotban van-e a motor, és biztonságos-e a használata. Sajnos sok olyan balesetről lehet hallani, ami az ellenőrizetlen járművek miatt következik be. Ha Te is szeretnél körültekintő lenni, és profi szakemberekre bíznád a felkészítést, keresd bizalommal motorszervizünket!


Motorszervizünkben tapasztalt, profi szakemberek veszik kezelésbe és készítik fel a szezonra kétkerekű járművedet. Minden egyes részletre odafigyelnek azért, hogy Te maximális biztonságban érezhesd magad majd az utakon. A felkészítés egyik fontos része az olaj ellenőrzése és cseréje. Ez a biztonságos körülmények megteremtése mellett azért is elengedhetetlen, mert ezzel jelentős mértékben megnövelheted járműved élettartamát.  Motorszervizünkben az olajcserén kívül a gyertyák és az akkumulátor állapota is ellenőrzésre kerül. Nincs is annál kellemetlenebb, ha menet közben merül fel probléma az alkatrészekkel. Ha nem indul a motor, sokan rögtön a drágább elemek cseréjére gondolnak, pedig sokkal nagyobb az esély arra, hogy csak a gyertyából kell újat vásárolni. Szakembereink motorszervizünkben megvizsgálják még a gumikat és a féket is. A járművek felkészítéséről ügyfélközpontú, rugalmas szolgáltatás keretein belül gondoskodunk. Igyekszünk minél hamarabb időpontot adni azért, hogy ne kelljen túl sokáig várnod az indulással. A színvonalas kiszolgálás mellett a kedvező árakról is gondoskodunk.


Motorszervizünk szakemberei a maximumot nyújtják az ellenőrzés során, garantáljuk, hogy elégedett leszel a munkájukkal. Készülj velünk a nyárra, indulj neki a kalandoknak megbízható kétkerekű járművel, és szerezz felejthetetlen emlékeket a motorozások során. Ha szeretnél időpontot kérni motorszervizünkbe, vagy bővebb információkra lenne szükséged a szolgáltatásokról, keress fel bennünket elérhetőségeinken, ahol készséggel válaszolunk a felmerülő kérdésekre.

11 views0 comments

Kommentare


bottom of page
Harmati Motor kft. | +36 70/308-7777 | suzuki@harmati.hu | 2092 Budakeszi, Budaörsi út 15.